Overtuig uzelf

Zien is geloven dus overtuig u zelf. Via deze pagina kunt u een indruk krijgen van de mogelijkheden die VerordeningBeheerder biedt. Mocht u na het bekijken van deze screenshots meer willen zien van dit pakket dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt op de afbeeldingen klikken om ze te vergroten.

Regelingenscherm

Het regelingenscherm geeft een duidelijk overzicht van alle verordeningen. U kunt de verordeningen onderbrengen in een mappenstructuur, die u naar de wensen van uw organisatie kunt inrichten. Vanuit dit scherm kunt u verordeningen aanmaken en bewerken.

Eigenschappen

Dit is het tabblad eigenschappen onderdeel van het verordeningscherm, waarin per verordening eigenschappen volgens het Internet PublicatieModel van Advies Overheid.nl, alsmede lokale eigenschappen (naar eigen inzicht) kunnen worden ingevoerd. Vanuit het verordeningscherm heeft u de mogelijkheid om de verordening op internet of uw intranet te publiceren.

Tekst

Het tabblad tekst (onderdeel van het verordeningscherm) geeft u de mogelijkheid om de tekst van een verordening in te voeren. Door het klikken op de bewerkingsknop wordt automatisch uw tekstverwerker geopend waar u de tekst kunt invoeren.

 

Controle

Het tabblad controle (onderdeel van het verordeningscherm) maakt het mogelijk om per verordeningsversie een aantal controles weer te geven. Zo kunt u bijvoorbeeld op artikelniveau aangeven of een een bepaald onderdeel van een verordening voldoet op het gebied van rechtmatigheid.

 

Herinneringen

Het tabblad herinneringen (onderdeel van het verordeningscherm) geeft u de mogelijkheid om per verordeningsversie een vrij aantal herinneringen in te stellen, om u er bijvoorbeeld op te attenderen dat een verordening binnenkort verloopt.

 

Herinneringenscherm

Dit is het scherm dat u ziet bij het opstarten van de applicatie, indien er voor u herinneringen zijn ingesteld. Vanuit dit scherm kunt u rechtstreeks de desbetreffende verordening openen om uw actie uit te voeren.

 

 

Bijlagen

Het tabblad bijlagen (onderdeel van het verordeningscherm) biedt de mogelijkheid om bestanden te koppelen aan een bepaalde versie of aan alle versies van een verordening. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan beleidsnotities.

 

Zoekfunctie

De zoekfunctie van VerordeningBeheerder geeft u de mogelijkheid om binnen de applicatie te zoeken op basis van verschillende zoekcriteria, bijvoorbeeld een woord uit de titel, de tekst of op een eigenschap van de verordening.

 

Publicatie regelgeving op website

Met VerordeningBeheerder kunt u uw lokale regelgeving ontsluiten door publicatie op het Internet en/of Intranet conform de eisen en normen die Advies Overheid.nl stelt aan gemeentelijke websites. Daarnaast wordt een aparte website gepubliceerd waarop de regelgeving gerubriceerd wordt getoond.

LET OP

De screenshots openen in een apart venster. Het kan zijn dat uw browser deze blokkeert. Mocht dit zo zijn dan vragen we u om deze blokkade in uw systeem op te heffen.

Demonstratie

Bel voor een geheel vrijblijvende demonstratie van VerordeningBeheerder met:

058-2883387

Zien is geloven!

Nieuwsgierig naar VerordeningBeheerder? Beoordeel VerordeningBeheerder in de volledig functionele demo-omgeving!

Meteen besparen

Met VerordeningBeheerder beheert u uw regelingen op één plaats, en
dat bespaart tijd.