Het beheren van verordeningen

In VerordeningBeheerder beheert u de verordeningen. Door de aanwezigheid van een rollenstructuur biedt VerordeningBeheerder een scheiding tussen beheerders/eigenaren van verordeningen en raadplegers. De verordeningen kunnen worden onderverdeeld in een mappenstructuur. U kunt dit vergelijken met de Windows Verkenner. De structuur kunt u zelf vaststellen. Van verordeningen kunt u versies bijhouden. Dit heeft ondermeer als voordeel dat ook verordeningen van voorgaande perioden beschikbaar zijn. U kunt deze versies doorzoeken.

Aan verordeningen kunnen herinneringen worden gekoppeld. Herinneringen bieden u de mogelijkheid acties te agenderen. Voorbeelden hiervan zijn publicatiedata, vervallen van verordeningen, inwerkingtreding van nieuwe verordeningen, etc. Wanneer een herinnering periodiek moet worden getoond, bijvoorbeeld 1 keer per jaar voor het herzien van tarieven, kan dit ook worden aangegeven. Wanneer u een herinnering koppelt aan een verordening, wordt de herinnering op het herinneringenscherm van VerordeningBeheerder getoond.

Ook is het mogelijk dat VerordeningBeheerder een e-mail stuurt naar de beheerder van de verordening.

Voor een visuele toelichting kunt u kijken bij screenshots.

Het publiceren van verordeningen

Met VerordeningBeheerder kunt u verordeningen en formulieren publiceren op het Intranet (interne regelgeving) of het Internet (externe regelgeving). Per verordening kunt u aangeven of er gepubliceerd moet worden en waar de verordeningen allemaal gepubliceerd moet worden; op het Intranet of Internet.

De verordening wordt dan via FTP naar de vooringestelde lokatie gezonden. Dit kan bijvoorbeeld een directory in uw CMS zijn. Wijngaarden Automatiseringsgroep biedt tevens een microsite voor de decentrale regelgeving aan.

Deze site is volledig aangepast aan de vereisten, zoals vastgelegd in het Internet PublicatieModel van Advies Overheid voor het correct weergeven van van de verordeningsteksten, een duidelijke structuur en inhoudsopgaven. Ook bestaat voor de bezoeker van de website de mogelijkheid tot het uitprinten van teksten of het opslaan van de tekst als PDF.

De publicatie van verordeningen op Internet voldoet ook aan de eisen betreffende webmetadata van van het Internet PublicatieModel van Advies Overheid. Hierdoor is het regelgevingsbestand voorbereid op aansluiting met de Centrale Voorziening Decentrale Regelgeving, zodat vanuit VerordeningBeheerder regelgeving rechtstreeks aan de CVDR kan worden aangeboden.

U kunt op de onderstaande link klikken om een duidelijk voorbeeld te krijgen van een dergelijke microsite. De microsite zal in een nieuw venster worden geopend.

Klik hier.

Verordening beheer

Door gebruik te maken van VerordeningBeheerder beheert u al uw verordeningen en formulieren op één plek; kan er eenvoudig worden gezocht en publiceert u de regelgeving op het Intranet of Internet.

Demonstratie

Bel voor een geheel vrijblijvende demonstratie van VerordeningBeheerder met:

058-2883387

Zien is geloven!

Nieuwsgierig naar VerordeningBeheerder? Beoordeel VerordeningBeheerder in de volledig functionele demo-omgeving!

Meteen besparen

Met VerordeningBeheerder beheert u uw regelingen op één plaats, en
dat bespaart tijd.